Storing uitlezen auto Leiderdorp

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Bosch Car Service beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.


Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij Bosch Car Service van voorthuijzen vinden we ook het onderliggende probleem. Wij maken gebruik van de diagnose apparatuur en software van Bosch. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto's snel uitlezen, dus ook die van u. Onze monteurs weten hoe ze foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.


Geen overwachte kosten

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voordat we overgaan tot reparatie. 


Het uitvoeren van een storingsdiagnose voor uw auto kost bij Bosch Car Service van Voorthuijzen 45,- incl. btw.


Maak een afspraak

Geeft uw auto een storing aan? Maak dan nu online een afspraak en maak kans op fantastische bosch-prijzen.


Maak werkplaats afspraak

Werkplaats
Neem contact op