Kwalitatief hoogwaardig onderhoud bij Bosch Car Service van voorthuijzen

Bij een autobedrijf van voorthuijzen doen wij alles voor uw auto. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!


Waarom onderhoud?

De voornaamst reden van het onderhoud is het voorkomen van pech als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij uw auto onder andere op: accu, distributieriem, uitlaat, verlichting, banden, remmen, ruitenwisserbladen, airco en vloeistoffen. 


Met de steun van Bosch

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Uw Bosch Car Service beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.


Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Met de steun van Bosch in de vorm van een technische helpdesk en een hoog kennisniveau van onze monteurs (dankzij Bosch-trainingen) is uw auto bij ons in deskundige handen. Bosch Car Service van voorthuijzen gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.


Tip

Laat uw APK in combinatie met een onderhoudsbeurt uitvoeren. Tijdens de onderhoudsbeurt komen gebreken aan het licht, welke wij vervolgens direct herstellen. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Het is bovendien vaak voordeliger als u de APK in combinatie met onderhoud plant.


Maak een afspraak!

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan nu online een afspraak en maak kans op fantastische Bosch-prijzen! 


Maak werkplaats afspraak

Werkplaats
Neem contact op